- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Petit salé met linzen
Petit salé met linzen
- Temps Total 55min
- 5min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
125 g Rauwe linzen
50 g Wortels
25 g Ajuin
2 cl Olijfolie
250 g Half gezouten buikspek
100 g Gerookte worsten
8 g Kalfsfond
0.5 el Maïzena®
1 el Water
0.5 bladje Laurierblaadjes
40 cl Water
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /6
Los de Maïzena® in een apart kommetje op in het water.
Etape 2 /6
Doe de in grote stukken gesneden ajuin in de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de stukjes wortel en de olie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Voeg de linzen toe, het in vier lange plakken gesneden buikspek, de worstjes, de kalfsfond, de laurier en het water toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Giet het mengsel van Maïzena® en water in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /6
Dien warm op.





