- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Perzik briochebroodjes
Perzik briochebroodjes
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
500 g Deegmeel
2 tl Gedroogde gist
200 g Volle crème fraîche
60 g Suiker
1.5 Ei op kamertemperatuur
100 g Volle melk
0.5 tl Zout
6 Perziken
1 el Gesmolten boter
40 g Bloem
100 g Suiker
1 tl Kaneel
1 Ei
Parelsuiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /9
Giet de melk en de gist in de mengkom met het kneed- & hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Etape 2 /9
Voeg de stukjes boter, de bloem, de suiker, het zout en het ei toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Etape 3 /9
Doe het deeg over in een kom en dek af met een schone oek. Laat het deeg ten minste 1 uur en 30 minuten rijzen.
Etape 4 /9
Dompel de perziken 1 minuut onder in een grote pan met kokend water. Laat ze uitlekken en pel ze. Snijd ze in 8 en doe ze in een grote kom.
Etape 5 /9
Voeg de bloem, de suiker, de gesmolten boter en de kaneel toe en meng alles om de perziken te bedekken.
Etape 6 /9
Verwarm de oven voor op 160°C.
Etape 7 /9
Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en verdeel het in gelijke delen.
Etape 8 /9
Rol het deeg uit tot cirkels en leg de perzikvulling erop. Vouw de randen van het deeg over het fruit en bestrijk met losgeklopt ei. Bestrooi met parelsuiker.
Etape 9 /9
Bak gedurende 30 minuten.
