- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Pavlova met fruit
Pavlova met fruit
- Temps Total 1h 31min
- 20min
Préparation - 1h 11min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
8 personen
4 Eiwitten
Citroensap
120 g Poedersuiker
100 g Gezeefde poedersuiker
20 g Gezeefde maïzena
1 onbehandelde citroen
40 cl vloeibare room 35 % vg
Enkele druppels vanille-extract
Verse munt
Vers fruit naar keuze
Accessoires
Gebakset
Préparation
Etape 1 /15
Rasp de schil van de citroen. Zet het even apart. Weeg in een ander kommetje de poedersuiker en het zetmeel af. Zet het even apart.
Etape 2 /15
Verwarm de oven voor op 100°C.
Etape 3 /15
Doe de eiwitten en het citroensap in de kom met de garde. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /15
Voeg de poedersuiker toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /15
Doe in een kommetje. Spoel de kom van de keukenmachine.
Etape 6 /15
Meng voorzichtig met een siliconen spatel de citroenzeste, de poedersuiker en de maïzena eronder.
Etape 7 /15
Doe de pavlova-bereiding in de spuitzak met egale spuitmond.
Etape 8 /15
Maak volle cirkels van zo’n 2 à 3 centimeter hoog en verdeel ze zoals de vijf ogen van een dobbelsteen over de siliconen bakmat.
Etape 9 /15
Zet 1 uur in de oven. Ontvorm op een rooster.
Etape 10 /15
Zet de kom van de keukenmachine gedurende 30 minuten in de koelkast.
Etape 11 /15
Doe de vloeibare room en de vanille in de koude kom met garde. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 12 /15
Doe de room in de spuitzak met egale spuitmond.
Etape 13 /15
Bereid het fruit naar keuze voor.
Etape 14 /15
Deuk het midden van de pavlova lichtjes in en vul rijkelijk met slagroom.
Etape 15 /15
Werk af met stukjes fruit en wat munt.





