- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Papillotten van sint-jakobsvruchten, wortels en rode ajuinen
Papillotten van sint-jakobsvruchten, wortels en rode ajuinen
- Temps Total 26min
- 10minPréparation 
- 16minCuisson 
- 0minRepos 
Appareils compatibles (20)
- i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée 
- Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires 
- Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires 
- COMPANION HF800 
- Découvrir la gamme complète - Voir plus... - Découvrir la gamme complète - 
Ingrédients
4 personen
- 12 noten Sint-jakobsschelpen 
- 300 g Wortels 
- 110 g Rode ajuin (of 2 kleine ajuinen) 
- 10 takje Bieslook 
- 4 tl Olijfolie 
- 85 g Citroensap 
- Zout, peper 
- 100 cl Water 
Accessoires
- Snij/rasp- accessoire 
- Stoom- accessoire 
Préparation
Etape 1 /10
Plaats de groentensnijder met de schijf om fijn te raspen in de kom van de keukenmachine. Leg er de geschilde wortels en de in kwartjes gesneden rode ajuin op. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /10
Zet de groenten aan de kant.
Etape 3 /10
Giet het water in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /10
Snijd 4 stukken bakpapier in een vierkante vorm en leg ze op het werkvlak.
Etape 5 /10
Was de bieslook en snijd fijn.
Etape 6 /10
Snijd de citroen in schijfjes.
Etape 7 /10
Leg de groenten op elk velletje bakpapier en leg er drie sint-jakobsvruchten op. Breng op smaak met zout en peper. Strooi er de bieslook over.
Etape 8 /10
Voeg een theelepel olijfolie toe en leg een schijfje citroen in elke papillot. Maak dicht met een touwtje.
Etape 9 /10
Bevestig de stoomkoker en leg de papillotten in het mandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 10 /10
Dien onmiddellijk op.

