- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Papillot van tomaat en geitenkaas
Papillot van tomaat en geitenkaas
- Temps Total 30min
- 10min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
250 g Tomaten
170 g Halfharde geitenkaasrol
60 g Rauwe ham in reepjes
20 g Honing
80 g Rucola of veldsla
4 takje Tijm
Zout
Water
Accessoires
Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /7
Snijd de tomaten en de geitenkaas in 12 dikke sneden.
Etape 2 /7
Snijd vier grote vellen bakpapier in een vierkante vorm. Leg op elk velletje bakpapier drie schijfjes tomaat.
Etape 3 /7
Leg op elk schijfje tomaat een schijfje geitenkaas, 1 takje tijm en wat honing. Breng op smaak met peper en zout.
Etape 4 /7
Sluit de papillot.
Etape 5 /7
Doe 0,7 l water in de kom van de keukenmachine zonder accessoires. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker.
Etape 6 /7
Leg de 2 papillotten in de stoomkoker. Neem de middelste stoomplaat en leg er de 2 resterende papillotten op. Bevestig het deksel en klik op 'Start'.
Etape 7 /7
Dien onmiddellijk op met de salade en verdeel er de in reepjes gesneden ham over.
