- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Paasbrioche
Paasbrioche
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
250 g Gekonfijte vruchten
13 cl Halfvolle melk
12 g Verse bakkersgist
300 g Witte bloem
2 Eierdooiers
3 g Fijn zout
40 g Suiker
40 g Boter
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /9
Snijd het gekonfijte fruit in kleine stukjes en zet aan de kant.
Etape 2 /9
Snijd het gekonfijte fruit in kleine stukjes en zet aan de kant. Doe de melk en de gist in de mengkom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /9
Voeg bloem, 2 eierdooiers, zout, suiker en boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /9
Doe het deeg in een aparte kom en laat 1 tot 2 uur rusten op een tochtvrije plaats.
Etape 5 /9
Verwerk de gekonfijte vruchten onder het deeg.
Etape 6 /9
Maak 3 bolletjes van het deeg en leg ze tegen elkaar in een cakevorm.
Etape 7 /9
Verwerk de gekonfijte vruchten onder het deeg. Maak 3 bolletjes van het deeg en leg ze tegen elkaar in een cakevorm. Dek af met een keukenhanddoek en laat 1u30 rijzen op kamertemperatuur.
Etape 8 /9
Verwarm de oven voor op 170°C (op thermostaat 5/ 6).
Etape 9 /9
Verwarm de oven voor op 170 °C (op thermostaat 5/ 6). Zet 25 minuten in de oven.