- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Mosselen met poulettesaus
Mosselen met poulettesaus
- Temps Total 29min
- 10min
Préparation - 19min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (21)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
1500 g Schoongemaakte mosselen
50 g Sjalotten
100 g Wortel
30 g Selder
5 g Visfumet
Water
1 tl Maïzena
12 cl Vloeibare room
1 el Citroensap
Peper
Accessoires
Menger Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /10
Los de maizena in een apart kommetje op met de room.
Etape 2 /10
Voeg de selderijstengel in schijfjes en de geschilde en in schijfjes gesneden wortels en sjalotten toe aan de kom van de keukenmachine zonder accessoire.
Etape 3 /10
Voeg de visfumet en het water toe. Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker.
Etape 4 /10
Doe de mosselen in de stoomkoker. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 5 /10
Verwijder de externe stoomkoker en zet aan de kant zonder het deksel te openen.
Etape 6 /10
Haal het vocht van de mosselen uit het vochtreservoir en doe het in een aparte kom en voeg het vocht van de mengkom toe door de groenten te zeven.
Etape 7 /10
Spoel de kom van de keukenmachine.
Etape 8 /10
Doe de verdunde maizena, het citroensap, de peper en 12 cl mosselovcht in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /10
Proef en kruid bij naar smaak.
Etape 10 /10
Dien de mosselen op in vier diepe borden en overgiet met de saus.