- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Lamsschouder met koffieglazuur
Lamsschouder met koffieglazuur
- Temps Total 1h 18min
- 10min
Préparation - 1h 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 Lamszadels
150 g Geroosterde piquillopepers in blik
20 cl Sterke Ethiopische koffie
4 tl Bruine suiker
6 el Sojasaus
6 el Olijfolie
1 kg Witte cacaobonen
1 tuiltje Bouquet garni
Zout en vers gemalen peper
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /7
Giet 0.7 L water in de mengkom. Doe de bonen in het stoommandje. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start' Giet het water af en zet de bonen apart in een kom.
Etape 2 /7
Doe de piquillopepers en de helft van de olie in de mengkom met het Ultrablade-mes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 3 /7
Giet de andere helft van de olie in de mengkom met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 4 /7
Voeg het vlees toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 5 /7
Meng de koffie, de bruine suiker en de sojasaus in een kom en giet het mengsel in de mengkom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 6 /7
Draai het vlees om en bedruip het met de sappen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'
Etape 7 /7
Dien onmiddellijk op met het lamsvlees, de bonen en de coulis van piquillopeper.