Lamscurry
- Temps Total 1h
- 10min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
800 g Lamsvlees (schouder zonder bot)
100 g Ajuin
6 g Look
6 cl Olijfolie
3 tl Kerrie(poeder)
25 cl Kokosmelk
200 g Tomatenpuree
30 cl Gevogeltebouillon
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /4
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /4
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de look en het kerriepoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Voeg het lamsvlees in grote blokjes, de kokosmelk, de tomatenpulp en de bouillon toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Dien onmiddellijk op.