- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kruimeldeeg
Kruimeldeeg
- Temps Total 45min
- 15min
Préparation - 0min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
8 personen
100 g halfgezouten boter
200 g bloem
1 eenheid eierdooier
4 cl water
Accessoires
Beater
Préparation
Etape 1 /4
Haal de boter 1 uur voor je het deeg maakt uit de koelkast, snij ze in blokjes of plaats ze gedurende 5-10 seconden in de microgolfoven om ze zacht te maken (zonder dat de boter gaat smelten).
Etape 2 /4
Doe de boter en de bloem in de kom van de keukenmachine. Druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Voeg de eierdooier en het water toe en druk op ‘Start’.
Etape 4 /4
Geef het deeg een broodachtige vorm en wikkel het in een propere keukenhanddoek. Plaats het gedurende 30 minuten in de ijskast voor je het deeg uitrolt.