- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Keralese eiercurry
Keralese eiercurry
- Temps Total 15min
- 5min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté COOKEO 6 L CONNECT Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
1 el Kokosolie
0.5 tl Mosterdzaadjes
0.5 tl Venkelzaadjes
1 Gepelde uien
200 g Gehakte tomaten
1.5 cm Gemberwortel
0.5 el Kerriepoeder
0.5 el Kurkuma
7.5 cl Water
2 Hardgekookte eieren
Préparation
Etape 1 /8
Voorbereiden van de ingrediënten.
Etape 2 /8
Ui in plakjes snijden.
Etape 3 /8
Olie in de pot gieten.
Etape 4 /8
Mosterd- en venkelzaadjes bakken. Ui toevoegen en 2 minuten laten bakken.
Etape 5 /8
Tomaten, gember, curry en kurkuma toevoegen. Water toevoegen. Op smaak brengen.
Etape 6 /8
Koken onder druk.
Etape 7 /8
Eieren toevoegen en 3 minuten laten sudderen.
Etape 8 /8
Serveren met koriander.