- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kattentongen
Kattentongen
- Temps Total 15min
- 5min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
60 stuks
125 g boter
125 g suiker
3 eieren
150 g bloem
1 mespuntje vanillepoeder
Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /4
Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 6-7). Plaats het mes om te kneden/hakken en doe de boter in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 2 /4
Voeg de suiker, de vanille en 1 snufje zout toe en mix op snelheid 9. Voeg na 30 s de eieren één voor één toe. Voeg vervolgens de bloem voorzichtig toe via het deksel.
Etape 3 /4
Schraap de wanden van de kom, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Leg kleine hoopjes deeg op een plaat met bakpapier en geef ze een langwerpige vorm. Bak 10 min tot de randen beginnen te verkleuren. Maak los en laat afkoelen.