- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kattentongen
Kattentongen
- Temps Total 21min
- 5min
Préparation - 16min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
60 stuks
125 g boter
125 g suiker
3 eieren
150 g bloem
1 snuifje Vanillepoeder
1 snuifje Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /8
Verwarm de oven voor op 200°C (op thermostaat 6-7).
Etape 2 /8
Doe de boter, de suiker, het zout en de vanille in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /8
Voeg de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /8
Voeg het meel toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /8
Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /8
Leg kleine hoopjes deeg in een langwerpige vorm op een bakplaat met bakpapier.
Etape 7 /8
Zet 10 minuten in de oven totdat de randen bruin beginnen te worden.
Etape 8 /8
Haal uit de oven en laat afkoelen.