Kattentongen - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kattentongen

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 21min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    16min
  • Repos
    0min

Ingrédients

60 stuks

  • 125 g boter

  • 125 g suiker

  • 3 eieren

  • 150 g bloem

  • 1 snuifje Vanillepoeder

  • 1 snuifje Zout

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Préparation

Etape 1 /8

Verwarm de oven voor op 200°C (op thermostaat 6-7).

Etape 2 /8

Doe de boter, de suiker, het zout en de vanille in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 125g boter
  • 125g suiker
  • 1snuifje Vanillepoeder
  • 1snuifje Zout
  • Kneed- & hakmes

Etape 3 /8

Voeg de eieren toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3 eieren
  • Kneed- & hakmes

Etape 4 /8

Voeg het meel toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g bloem
  • Kneed- & hakmes

Etape 5 /8

Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • Kneed- & hakmes

Etape 6 /8

Leg kleine hoopjes deeg in een langwerpige vorm op een bakplaat met bakpapier.

Etape 7 /8

Zet 10 minuten in de oven totdat de randen bruin beginnen te worden.

Etape 8 /8

Haal uit de oven en laat afkoelen.

Companions,Ustensils and accessoiries