Kastanjevelouté met ganzenlever - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Kastanjevelouté met ganzenlever

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 45min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    40min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 600 g Diepgevroren kastanjes

  • 40 g Knolselder

  • 40 g Preiwit

  • 50 g Sjalotten

  • 3 g Knoflookteentje

  • 20 g Gevogeltebouillon

  • 120 g Halfgegaarde ganzenlever

  • 150 cl Water

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /4

Doe de in stukjes gesneden en gepelde groenten in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes.

  • 40g Knolselder
  • 40g Preiwit
  • 50g Sjalotten
  • 3g Knoflookteentje

Etape 2 /4

Voeg de gevogeltebouillon, de kastanjes en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 600g Diepgevroren kastanjes
  • 20g Gevogeltebouillon
  • 150cl Water
  • Ultrablade hakmes

Etape 3 /4

Voeg de in blokjes gesneden ganzenlever toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 120g Halfgegaarde ganzenlever
  • Ultrablade hakmes

Etape 4 /4

Dien warm op.

Companions,Ustensils and accessoiries