- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kabeljauw met kerrie
Kabeljauw met kerrie
- Temps Total 30min
- 20min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
4 personen
500 g Kabeljauwfilets
3 el Milde Indiase currypasta
20 cl Kokosroom
Zout, peper
10 g Geraspte kokosnoot
Accessoires
Grillen
Préparation
Etape 1 /3
Bestrijk de kabeljauwfilets met de currypasta. Doe de resterende currypasta in een klein steelpannetje samen met de kokosmelk, het zout en de peper. Verwarm de inhoud in het steelpannetje.
Etape 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Leg een vierkantje bakpapier in de kom van het toestel en leg de visfilets erop. Digitale versie: Zet de FISH-stand aan op 200 °C voor 10 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 200 °C gedurende 10 minuten.
Etape 3 /3
Serveer de vis met de currysaus erbovenop en bestrooi met kokosschaafsel.
