- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Kabeljauw à la Méditerranée
Kabeljauw à la Méditerranée
- Temps Total 25min
- 15min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (8)
Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Dual Easy Fry & Grill XXL EZ9428F0 Air Fryer - 7 programmes - 6,5L + 4,5L Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 per stuk)
75 g Ontpitte zwarte olijven
1 Citroen (sap en rasp)
1.5 tl Chilipoeder
2 teentje Fijngesneden knoflook
15 cl Balsamicoazijn
1.5 tl Olijfolie
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /5
Snijd de olijven in plakjes. Meng de olijven in een kleine kom met de citroenrasp, chilipoeder, knoflook, balsamicoazijn en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Etape 2 /5
Bestrijk de kabeljauw met citroensap en olijfolie.
Etape 3 /5
Plaats de kabeljauwfilets in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Etape 4 /5
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra minuut, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.
Etape 5 /5
Serveer de kabeljauw met de olijvenmix. Serveer met courgettefrietjes.





