Inktvissalade - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Inktvissalade

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 2h 40min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    30min
  • Repos
    2h

Ingrédients

2 personen

  • 500 g Inktvis

  • 150 g Ajuinen

  • 120 g Groene paprika

  • 100 g Tomaten

  • 10 cl Olijfolie

  • 10 cl Limoen

  • 20 g Peterselie

  • Zout

  • 1 tl Grof zout

  • Water

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /6

Doe de inktvis in de kom zonder accessoire. Zet onder water zonder het maximumniveau te overschrijden. Voeg 1 tl grof zout toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 500g Inktvis
  • 1tl Grof zout
  • Water

Etape 2 /6

Laat de inktvis uitlekken en afkoelen. Maak de kom schoon.

Etape 3 /6

Doe de gepelde en in stukjes gesneden ui, de paprika en de in grove stukken gesneden tomaten in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Voeg de olijfolie, de limoen en de peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g Ajuinen
  • 120g Groene paprika
  • 100g Tomaten
  • 10cl Olijfolie
  • 10cl Limoen
  • 20g Peterselie
  • Zout
  • Ultrablade hakmes

Etape 4 /6

Snijd de inktvis in blokjes en doe ze in een schaal.

Etape 5 /6

Giet er de saus bij en meng goed.

Etape 6 /6

Zet minstens 2 uur in de koelkast. Dien vervolgens op.

Companions,Ustensils and accessoiries