- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Hartige aardappelwafels met kaas
Hartige aardappelwafels met kaas
- Temps Total 13min
- 5min
Préparation - 8min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
125 g Aardappels
1 Ei
25 g Bloem
0.5 tl Bakpoeder
5 cl Sojamelk
0.5 el Olie
20 g Geraspte emmentaler
Zout en peper van de molen
Accessoires
Menger Snij/rasp- accessoire
Préparation
Etape 1 /6
Plaats de groentensnijder met de schijf om te raspen in de kom van de keukenmachine. Voeg de gewassen en gepelde aardappels doe via het deksel. Druk op 'Start'.
Etape 2 /6
Laat enkele minuten uitlekken in een zeef en zet aan de kant.
Etape 3 /6
Doe de eieren, de melk, de bloem, de gist en de olie in de kom van de keukenmachine met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Voeg de geraspte aardappels en de emmentaler toe. Breng het op smaak met zout en peper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Laat het wafelijzer opwarmen en vet het licht in.
Etape 6 /6
Giet er een lepel deeg in en laat de wafels 5 minuten bakken.
