- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Halloweenzandkoekjes
Halloweenzandkoekjes
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
200 g Bloem
1 Ei
130 g Zachte boter
80 g Poedersuiker
30 g Amandelpoeder
7 g Vanillesuiker
Poedersuiker
Abrikozenjam
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /11
Doe de boter, het meel, de poedersuiker en het amandelpoeder in de kom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /11
Voeg het ei toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /11
Omwikkel het deeg met vershoudfolie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
Etape 4 /11
Verwarm de oven voor op 150°C.
Etape 5 /11
Bestrooi het werkblad met poedersuiker en breng het deeg terug tot een dikte van ongeveer 5 millimeter.
Etape 6 /11
Maak koekjes met uitsteekvormpjes.
Etape 7 /11
Bedek een bakplaat met bakpapier.
Etape 8 /11
Verdeel het koekjesdeeg in twee. Neem de helft van de koekjes om een gat te maken in het midden van het deeg en leg ze op de bakplaat.
Etape 9 /11
Zet 15 minuten in de oven en laat afkoelen.
Etape 10 /11
Smeer de jam over de zandkoekjes zonder gaten en bedek ze met de andere.
Etape 11 /11
Strooi er poedersuiker over.