- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Glutenvrije maïskoekjes met rozijnen
Glutenvrije maïskoekjes met rozijnen
- Temps Total 29min
- 5min
Préparation - 24min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
12 personen
200 g Maïsmeel
0.5 zakje Bakpoeder
2 Eierdooiers
45 g Bruine suiker
8 cl Zaadolie
6 cl Water
70 g Rozijnen
20 g Pijnboompitten
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /7
Verwarm de oven voor op 180°C.
Etape 2 /7
Doe de bloem, de gist, de eierdooiers, de suiker, de olie en het water in de mengkom van de keukenmachine met het breek-/kneedmes.
Etape 3 /7
Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg de rozijnen toe na de pieptoon. Voeg de pijnboompitten toe na de tweede pieptoon.
Etape 4 /7
Let een vel bakpapier op een bakplaat.
Etape 5 /7
Gebruik twee theelepels om balletjes te maken. Leg ze één voor één op de bakplaat.
Etape 6 /7
Bak ze gedurende 20 minuten.
Etape 7 /7
Laat afkoelen en dien op.
