Gepaneerde kipkoteletten - Recette Easy Fry XL Surface | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Gepaneerde kipkoteletten

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 31min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    16min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 Kipkotelet

  • 50 g Bloem

  • 100 g Paneermeel

  • 50 g Parmezaanse kaas

  • 1 tl Paprikapoeder

  • 1 tl Knoflookpoeder

  • 2 Ei

  • Zout en peper

  • Olijfolie

Préparation

Etape 1 /6

Meng het broodkruim met de Parmezaanse kaas, het paprikapoeder en het knoflookpoeder. Breng op smaak met zout en peper.

  • 100g Paneermeel
  • 50g Parmezaanse kaas
  • 1tl Paprikapoeder
  • 1tl Knoflookpoeder
  • Zout en peper

Etape 2 /6

Maak drie borden klaar voor het paneren van de koteletten: één met de bloem, één met de losgeklopte eieren en één met het paneermeel. Haal elke kotelet door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel. Druk goed aan zodat het paneermeel goed vastkleeft.

  • 4 Kipkotelet
  • 50g Bloem
  • 100g Paneermeel
  • 2 Ei

Etape 3 /6

Bestrijk de gepaneerde koteletten met olijfolie zodat ze goudbruin en krokant worden.

  • Olijfolie

Etape 4 /6

Leg de gepaneerde koteletten in het apparaat. Start het kookproces.

Etape 5 /6

Draai ze halverwege de bereidingstijd om om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig bruin worden.

Etape 6 /6

Neem de handgreep met beide handen vast en open het apparaat om de koteletten eruit te halen. Serveer de gepaneerde kipkoteletten met een groene salade of geroosterde groenten. Laat het smaken!

Companions,Ustensils and accessoiries