- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Geglaceerde teriyakizalm
Geglaceerde teriyakizalm
- Temps Total 58min
- 5min
Préparation - 23min
Cuisson - 30min
Repos
Ingrédients
6 personen
750 g Zalmfilet
15 cl Teriyakisaus
1.5 el Sesamzaad
Accessoires
Grillen
Préparation
Etape 1 /3
Marineer de zalmfilets 30 minuten in de teriyakisaus.
Etape 2 /3
Plaats de grilplaat in het toestel. Digitale versie: Verwarm de GRILL-stand voor op 200 °C gedurende 15 minuten. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen. 2-in-1 mechanische versie: Stel in op 200 °C en laat voorverwarmen. Plaats de grilplaat in de kom, leg de visfilets in de kom en laat gedurende 10 minuten garen.
Etape 3 /3
Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met rijst.