- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gedraaide brioche met praliné-chocoladesnippers
Gedraaide brioche met praliné-chocoladesnippers
- Temps Total 2h 4min
- 20min
Préparation - 44min
Cuisson - 1h
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
5 personen
1 Chocolade NESTLÉ DESSERT praliné
500 g Bloem
1 Eieren
100 g Suiker
120 g Boter
20 g Droge bakkersgist
20 cl Melk
1 Eierdooier
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /11
Snijd de chocolade in stukjes. Zet aan de kant in een kommetje.
Etape 2 /11
Verwarm de oven voor op 60°C (op thermostaat 2).
Etape 3 /11
Doe de melk en de gist in de mengkom van de keukenmachine met het mes om te kneden/vermalen. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 4 /11
Voeg de bloem, een ei en de suiker toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'. Voeg de zachte boter toe na de pieptoon.
Etape 5 /11
Voeg de chocoladevlokken toe.
Etape 6 /11
Laat het deeg gedurende 1 uur onder een theedoek rijzen in de oven.
Etape 7 /11
Laat het deeg gedurende 1 uur onder een theedoek rijzen in de oven.
Etape 8 /11
Laat gedurende 30 minuten rijzen.
Etape 9 /11
Verwarm de oven voor op 180°C.
Etape 10 /11
Bestrijk met eigeel.
Etape 11 /11
Zet gedurende 25 minuten op 180°C op de heteluchtstand.





