- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Gambas al ajillo
Gambas al ajillo
- Temps Total 30min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 10min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
4 personen
16 Garnalen, rauw
2 teentje Knoflook, gehakt
1 Kleine bosui, in ringetjes
4 tl Olijfolie
0.5 tl Chillivlokken
1 tl Peterselie, gehakt
0.5 tl Paprikapoeder
Préparation
Etape 1 /4
Pel de garnalen indien mogelijk en laat de staartjes eraan.
Etape 2 /4
Meng alle ingrediënten in een bakje en laat de garnalen minimaal 10 minuten marineren.
Etape 3 /4
Plaats de garnalen in de Easy Fry, met de grillplaat in het apparaat. Start het programma (5 minuten op 170 graden).
Etape 4 /4
Als de garnalen gaar zijn, leg ze dan op een serveerschaal en serveer ze meteen met andere tapas.