Focaccia
- Temps Total 3h 55min
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 3h 10min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
8 personen
650 g bloem
40 cl water
7 g droge biergist
3 cl olijfolie
13 g zout
1 takje rozemarijn
2 tl Zout
4 cl Olijfolie
Accessoires
Dough Hook
Préparation
Etape 1 /7
Laat het gist in de kom van de keukenrobot gedurende 10 minuten in water oplossen.
Etape 2 /7
Voeg de bloem, de olijfolie en het zout toe aan het gist- en watermengsel in de kom van de keukenrobot. Druk op 'Start'.
Etape 3 /7
Maak een bal van het deeg, dek het af met een schone doek en laat het gedurende 3 uur op kamertemperatuur (20-22 graden) rusten.
Etape 4 /7
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Etape 5 /7
Rol het deeg uit en leg het plat op een ingevette bakplaat.
Etape 6 /7
Besprenkel het oppervlak met olie, fijn zout en rozemarijn.
Etape 7 /7
Laat het gedurende 30 minuten op 200 graden in de oven bakken.