- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Empanadas met rund
Empanadas met rund
- Temps Total 1h 12min
- 30min
Préparation - 42min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
10 personen
5 Kruimeldeeg
200 g Rundsvlees
330 g Ajuin
3 g Look
600 g Tomatenblokjes uit blik
80 g Gele rozijnen
80 g Pijnboompitten
2 snuifje Kaneel
2 snuifje Komijn
3 cl Olijfolie
2 Eierdooier
1 el Water
Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /10
Pel de ui en knoflook. Snijd de ajuinen in 4 stukken.
Etape 2 /10
Doe de gepelde look en de in kwartjes gesneden ajuin in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /10
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie, het rundsvlees, de kaneel en de komijn toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /10
Voeg de tomatenblokjes, de pijnboompitten en de rozijnen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /10
Giet de bereiding in een schaal en laat volledig afkoelen.
Etape 6 /10
Verwarm de oven voor op 180°C en rol het kruimeldeeg uit.
Etape 7 /10
Maak deegcirkeltjes met behulp van een uitsteekvorm met een diameter van ongeveer 10 cm.
Etape 8 /10
Doe een koffielepel vulling op elk stukje deeg. Vouw dicht om gebakjes te vormen. Druk de randen aan met een vork.
Etape 9 /10
Verdun de eierdooiers met wat water. Bestrijk de empanadas met een kwastje.
Etape 10 /10
Zet ongeveer 12 minuten in de oven totdat de gebakjes een mooie goudbruine kleur hebben.



