Custard
- Temps Total 2h 12min
- 10min
Préparation - 2min
Cuisson - 2h
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
250 milliliter
25 g suiker
2 eierdooiers
25 cl melk
1 teentje vanille
Accessoires
Flex Whisk
Préparation
Etape 1 /4
Doe de suiker en de eierdooiers in de kom van de keukenmachine en druk op ‘Start’.
Etape 2 /4
Verhit de melk en de vanillezaadjes in een steelpan. Druk op ‘Start’ wanneer de melk en vanille beginnen te pruttelen en giet het mengsel langzaam in de kom van de keukenmachine.
Etape 3 /4
Doe het mengsel opnieuw in de steelpan, verhit op een laag vuur en roer voortdurend met een houten lepel.
Etape 4 /4
Haal het mengsel van het vuur wanneer het is ingedikt en zet het gedurende 2 uren in de koelkast. De custard is klaar.