- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Cheesecake met tonijn
Cheesecake met tonijn
- Temps Total 3h 11min
- 10min
Préparation - 1min
Cuisson - 3h
Repos
Appareils compatibles (17)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires I-COMPANION HF900110 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
130 g Gezouten crackers
75 g Gesmolten boter
200 g Tonijn natuur
75 g Verse smeerkaas
225 g Ricotta
30 g Fijngehakte bieslook
3 bladje Gelatine
5 cl Melk
Zout
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /10
Week de gelatineblaadjes in een kommetje met koud water.
Etape 2 /10
Laat de boter smelten in de microgolfoven en zet aan de kant.
Etape 3 /10
Doe de gezouten crackers in de kom met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /10
Voeg de gesmolten boter toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /10
Neem een springvorm met een diameter van 16 cm en leg er een vel bakpapier in. Giet het mengsel van boter/crackers op het bakpapier.
Etape 6 /10
Spreid uit en druk aan met de onderkant van een glas. Laat rusten in de koelkast. Maak de kom schoon.
Etape 7 /10
Verwarm de melk in de microgolfoven. Voeg de uitgewrongen gelatineblaadjes toe en roer met een lepel om te smelten.
Etape 8 /10
Doe het mengsel in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Voeg de uitgelekte tonijn, ricotta, roomkaas en bieslook toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /10
Giet het mengsel op de crackerbodem en dek af met huishoudfolie.
Etape 10 /10
Laat voor het opdienen ongeveer 3 uur in de koelkast rusten.





