- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Champignons de Paris met persillade
Champignons de Paris met persillade
- Temps Total 20min
- 5min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Ingrédients
2 personen
250 g Champignons
10 g Boter
1 cl Plantaardige olie
8 g Fijngehakte look
0.5 el Fijngehakte peterselie
Zout
Préparation
Etape 1 /5
Schil en snij de champignons in plakjes. Zet het even apart.
Etape 2 /5
Bevestig de gewone schijf aan de keukenmachine met de mengkom en voeg olie en boter toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Etape 3 /5
Voeg de in plakjes gesneden champignons toe.
Etape 4 /5
Druk op ‘Start’ zonder het deksel. Roer regelmatig om. Voeg de look toe na de pieptoon.
Etape 5 /5
Proef of de kruiding goed is en dien onmiddellijk op. Besprenkel met gehakte peterselie.