- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Chakchouka
Chakchouka
- Temps Total 0min
- 0min
Préparation - 0min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
400 g Tomatenpuree
4 Rode paprika's in dunne reepjes gesneden
1 Gepelde ui
2 teentje Gepelde knoflook
2 tl Komijn
10 takje Gehakte peterselie
10 takje Gehakte koriander
2 el Olijfolie
4 Eieren
Zout, peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /5
Doe de ui en de teentjes knoflook in de kom met het Ultrablade hakmes. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Etape 2 /5
Vervang het mes met de menger in de blender en giet de olijfolie erbij. Voeg de pepers en de komijn toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Etape 3 /5
Voeg aan het eind van het programma de fijngestampte tomaten toe. Vergrendel het deksel met de dop en druk op "Start".
Etape 4 /5
Giet de chakchouka in een ovenschaal. Breek de eieren er voorzichtig over en bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer tien minuten, tot het eiwit gestold is.
Etape 5 /5
Voeg zout en peper toe en bestrooi met gehakte kruiden.