- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Carrot cake
Carrot cake
- Temps Total 1h 20min
- 15min
Préparation - 1h 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
300 g Wortels
3 Eieren
190 g Bruine suiker
240 g Bloem
0.5 tl Kaneel
0.5 tl Muskaatnoot
1 el Vanille-extract
1 zakje Bakpoeder
25 cl Zonnebloemolie
Accessoires
Ultrablade hakmes Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /9
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /9
Doe de gepelde en in blokjes gesneden wortelen in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /9
Doe de wortelen in een kom.
Etape 4 /9
Vervang de klopper door het kneed-/breekmes. Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de wortelen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /9
Voeg de wortelen toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 6 /9
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Etape 7 /9
Doe het beslag in de bakvorm.
Etape 8 /9
Zet ongeveer 1 uur in de oven.
Etape 9 /9
Laat de cake afkoelen voordat u hem uit de vorm haalt.