Bosbessencrumble - Recette Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Bosbessencrumble

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 25min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    15min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • Voor het fruit:

  • 450 g Bosbessen

  • 90 g Appelcompote

  • 2 tl Basterdsuiker

  • 2 tl Vanille-extract

  • 1 tl Citroenrasp

  • Voor de crumble:

  • 100 g Bloem

  • 20 g Havermout

  • 100 g Basterdsuiker

  • 100 g Zachte boter

Préparation

Etape 1 /4

Was de bosbessen en doe ze in een ovenschaal ter grootte van de lade.

  • 450g Bosbessen

Etape 2 /4

Meng in een kleine kom de appelmoes met de citroenrasp, suiker en vanille-extract. Giet over de bosbessen. Meng in een andere kom de bloem, haver en suiker. Voeg boter toe en mix tot een kruimelige textuur. Strooi over de blauwe bessen en de compote.

  • 90g Appelcompote
  • 2tl Basterdsuiker
  • 2tl Vanille-extract
  • 1tl Citroenrasp
  • 100g Bloem
  • 20g Havermout
  • 100g Basterdsuiker
  • 100g Zachte boter

Etape 3 /4

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het DESSERT-programma 15 minuten aan op 180 °C. Plaats de crumble op de plaat in lade 1. Druk op START om het kookproces te starten.

Etape 4 /4

Serveer de crumble met een bolletje vanille-ijs of vanilleslagroom.

Companions,Ustensils and accessoiries