Borsjtsj
- Temps Total 1h 5min
- 10min
Préparation - 55min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
300 g Rundvlees (onderrib)
40 g Augurken
400 g Aardappels
50 g Selderijstengels
350 g Wortels
200 g Ajuin
6 g Look
4 cl Arachideolie
1 el Paprikapoeder
20 g Kippenbouillon
100 g Voorgekookte gepelde gerst
1 bladje Laurier
1 el Bladpeterselie
1 tl Peperkorrels
160 cl Water
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger Stoommandje
Préparation
Etape 1 /11
Snijd het rundsvlees in kleine blokjes van 1 cm. Zet aan de kant.
Etape 2 /11
Schil de aardappelen en de wortelen. Snijd ze in stukjes van 2 cm. Hak de selderij in schijfjes. Snijd de augurken. Zet aan de kant zonder de groenten te mengen.
Etape 3 /11
Leg de gepelde ajuin en look in de kom met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /11
Vervang het hakmes door de mengstaaf. Voeg de olie en het paprikapoeder toe. Schraap de zijkanten van de mengkom leeg. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /11
Vervang de mengstaaf door het Ultrablade-hakmes.
Etape 6 /11
Voeg de helft van de aardappelen, de wortelen, de augurken, de selderijstengel en het bouillonblokje toe.
Etape 7 /11
Doe het interne stoommandje in de machine. Voeg de rest van de wortelen, de aardappelen, de augurken, de peper, het rundsvlees, de laurier en de gerst toe. Breng lichtjes op smaak met zout.
Etape 8 /11
Giet het water erbij tot alle ingrediënten onder staan. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 9 /11
Haal de groentestukjes uit het stoommandje en doe ze in een soepterrine.
Etape 10 /11
Verwijder het mes en giet de soep in de soepterrine.
Etape 11 /11
Bestrooi met bladpeterselie en dien warm op.
