- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Bloemkool met kerrie
Bloemkool met kerrie
- Temps Total 25min
- 10min
Préparation - 15min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Mega EZ855BF0 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programmes - 5L Easy Fry Silence EZ5728F0 Air fryer - Smart Assist - 5L - Technologie Silencieuse Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
400 g Bloemkool
4 el Olijfolie
2 el Kerriepoeder
1 el Knoflookpoeder
1 el Chilipoeder
0.5 Citroen (zeste)
1 el Fijngehakte koriander
Zout en peper
Préparation
Etape 1 /5
Snijd de bloemkool in roosjes van dezelfde grootte en leg ze in een kom. Voeg de olijfolie, het kerriepoeder, de knoflook, het chilipoeder, zout en peper toe en meng goed.
Etape 2 /5
Doe de bloemkool in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Etape 3 /5
Roer de bloemkool halverwege het kookproces even om.
Etape 4 /5
Controleer of de stukjes gaar zijn en laat indien nodig nog een paar minuten bakken.
Etape 5 /5
Serveer de bloemkool onmiddellijk, samen met de citroen en koriander.
