Biefstuk met chimichurrisaus - Recette EASY FRY & GRILL 2 in 1 XXL | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Biefstuk met chimichurrisaus

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 32min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    17min
  • Repos
    0min

Ingrédients

8 personen

  • 8 Biefstukken van elk ongeveer 200 g

  • 6 cl Rodewijnazijn

  • 1 Citroen

  • 8 teentje Knoflook

  • 12 takje Peterselie

  • 12 cl Olijfolie

  • Zout, peper

  • 1 tl Chilivlokken

Accessoires

  • Grillen
    Grillen

Préparation

Etape 1 /3

Haal het vlees uit de koelkast en laat het vóór het bakken minstens 30 minuten rusten op kamertemperatuur.

  • 8 Biefstukken van elk ongeveer 200 g

Etape 2 /3

Bereid in tussentijd de chimichurrisaus. Meng het citroensap, de ontkiemde en fijngehakte knoflook, de gehakte peterselie en de olie in een kom. Voeg een snufje zout, wat peper en de chilipeper toe.

  • 6cl Rodewijnazijn
  • 1 Citroen
  • 8teentje Knoflook
  • 12takje Peterselie
  • 12cl Olijfolie
  • Zout, peper
  • 1tl Chilivlokken

Etape 3 /3

Plaats de grilplaat in het toestel. Digitale versie: Zet de GRILL-stand aan op 200 °C en laat 15 minuten voorverwarmen. Kruid de steaks met peper en zout, leg ze in de kom en bak elke zijde 2 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Verwarm voor op 200 °C, kruid de steaks met peper en zout en leg ze in de kom van het toestel. Bak elke zijde 2 minuten.

  • Zout, peper

Companions,Ustensils and accessoiries