- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Banana bread
Banana bread
- Temps Total 1h
- 10min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
100 g Half gezouten boter
100 g Bruine suiker
2 Eieren
5 cl Vloeibare room
120 g Chocoladestukjes
220 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
270 g Bananen
Accessoires
Kneed- & hakmes
Préparation
Etape 1 /8
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Etape 2 /8
Doe de in stukjes gesneden boter, de suiker, de eieren, de vloeibare room, de bloem en de gist in de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /8
Schil de bananen en snij ze in grote stukken. Doe ze in de kom van de keukenmachine.
Etape 4 /8
Voeg de chocoladevlokken toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /8
Leg een vel bakpapier in de cakevorm.
Etape 6 /8
Doe de bereiding in de cakevorm.
Etape 7 /8
Zet ongeveer 45 minuten in de oven. Indien de cake aan het einde van de baktijd te fel verkleurt, zet u de oven op 160°C (th. 5).
Etape 8 /8
Laat afkoelen en haal uit de vorm.