Auberginekaviaar - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Auberginekaviaar

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 45min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    40min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 200 g Aubergines

  • 3 g Look

  • 13 g Sjalot

  • 5 cl Olijfolie

  • 1 snuifje Komijnpoeder

  • 0.5 tl Kerrie(poeder)

  • 0.5 tl Paprikapoeder

  • 1 cl Citroensap

  • Zout

Accessoires

  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /6

Pel en snij de aubergines in stukjes. Zet aan de kant.

  • 200g Aubergines

Etape 2 /6

Doe de gepelde sjalot en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 3g Look
  • 13g Sjalot
  • Ultrablade hakmes

Etape 3 /6

Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 5cl Olijfolie
  • Ultrablade hakmes

Etape 4 /6

Voeg de aubergines, het citroensap, de komijn, de kerrie en de paprika toe. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 1snuifje Komijnpoeder
  • 0.5tl Kerrie(poeder)
  • 0.5tl Paprikapoeder
  • 1cl Citroensap
  • Zout
  • Ultrablade hakmes

Etape 5 /6

Breng de bereiding naar het midden van de kom met een spatel. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Etape 6 /6

U kunt de bereiding lauw of koud opdienen als bijgerecht of aperitief.

Companions,Ustensils and accessoiries