- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zoete aardappelen
Zoete aardappelen
- Temps Total 45min
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
6 personen
1.3 kg Geschilde zoete aardappelen
6 el Olijfolie
3 el Parmezaanse kaas
2 tl Knoflookpoeder
Zout, peper
Préparation
Etape 1 /5
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de zoete aardappelen met de olijfolie, parmezaan en knoflook in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Etape 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het FRIET-programma 30 minuten aan op 200 °C. Leg 800 g aardappelen op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het FRIET-programma 30 minuten aan op 200 °C. Leg 500 g aardappelen op de plaat in lade 2. Druk op START om het kookproces te starten.
Etape 3 /5
Schud halverwege het kookproces, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om te mengen.
Etape 4 /5
Controleer of de zoete aardappelen goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Etape 5 /5
Serveer de aardappelen met spiesjes met kip en paprika.