- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zoet cakebeslag
Zoet cakebeslag
- Temps Total 1h 5min
- 15min
Préparation - 50min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (1)
Ingrédients
6 personen
150 g halfgezouten boter
180 g bloem
3 g bakpoeder
3 eieren
150 g suiker
Accessoires
Beater
Préparation
Etape 1 /6
Haal de boter 1 uur voor je het deeg maakt uit de ijskast of plaats gedurende 15 seconden in de microgolfoven om ze zacht te maken (zonder dat de boter gaat smelten).
Etape 2 /6
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Etape 3 /6
Doe de ingrediënten in deze volgorde in de kom van de keukenmachine: de bloem, het bakpoeder, de eieren, de boter en de suiker. Druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Het beslag is klaar, je kan nu de gewenste vulling toevoegen en hierna op ‘Start’ drukken.
Etape 5 /6
Leg een velletje bakpapier in de ingevette cakevorm. Giet het beslag in de vorm en bak gedurende 50 minuten op 180 graden.
Etape 6 /6
Laat de cake gedurende 10 minuten afkoelen op kamertemperatuur alvorens deze uit de vorm te halen.
