- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Zalm op Thaise wijze
Zalm op Thaise wijze
- Temps Total 46min
- 20min
Préparation - 6min
Cuisson - 20min
Repos
Appareils compatibles (17)
Easy Fry Mega EZ855D20 Air Fryer - 8 programmes - 7.5 L Easy Fry Mega EZ855AF0 Air Fryer - 8 programmes - 7L - Collection Spéciale Ivoire Easy Fry Max EZ245A20 Air fryer - 10 programmes - 5L Easy Fry Max EZ245320 Air fryer - 10 programmes - 5L Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
2 Zalmsteaks
5 cl Zoutarme sojasaus
0.5 Limoen
2 Knoflookteentjes
1 tl Geraspte gember
2 el Zoete chilisaus
0.5 Bosuitje, fijn gesneden
1 el Sesamzaadjes
Préparation
Etape 1 /3
Snijd de zalm in grote blokjes. Meng de sojasaus, het limoensap, de fijngehakte knoflook en de geraspte gember in een kom. Voeg de zalm toe, dek af en laat 20 minuten rusten in de koelkast.
Etape 2 /3
Leg de zalmblokjes in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Etape 3 /3
Doe wat van de zoete chilisaus over de zalm en werk af met de fijngehakte bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer met rijst of gebakken groenten.