- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Wentelteefjes met courgette en parmezaan
Wentelteefjes met courgette en parmezaan
- Temps Total 29min
- 15min
Préparation - 14min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté - Balance intégrée Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Multicuiseur intelligent haute pression - 10 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicuiseur intelligent haute pression - 13 programmes - Recettes illimitées - Connecté Cookeo+ Connect Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
150 g Courgettes, gewassen en in blokjes gesneden
45 g Oud brood, in blokjes gesneden
30 g Geraspte Parmezaanse kaas
25 cl Melk
3 Eieren
3 tl Pijnboompitten, geroosterd
Zout
Peper
20 cl Water
Préparation
Etape 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Etape 2 /5
Roer de melk, eieren, zout en peper door elkaar. Week het brood in het mengsel. Voeg de andere ingrediënten toe. Verdeel over de glaasjes.
Etape 3 /5
Doe het deksel op de glaasjes. Plaats ze in de pan. Voeg 200 ml water toe.
Etape 4 /5
Laat de bereiding snelkoken.
Etape 5 /5
Serveer warm of koud, met een groene salade als bijgerecht.