- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Vetvrije aardappelsalade
Vetvrije aardappelsalade
- Temps Total 1h 6min
- 15min
Préparation - 21min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
400 g Aardappelen
0.5 Groene peper
0.25 Rode peper
0.5 Ui
2 Augurken
Voor de saus:
210 g Ingemaakte witte bonen
80 ml Sojamelk
20 g Cashewnoten
1 teentje Versnipperde knoflook
0.5 el Citroensap
0.5 el Witte azijn of appelazijn
0.25 tl Zout
Peper
0.5 Bieslook
Accessoires
Stoommandje Ultrablade hakmes
Préparation
Etape 1 /5
Was en schil de aardappels en snij ze in blokjes. Giet 0,7 l water in de mixerkom. Leg de aardappelen in het stoommandje en plaats het mandje in de mixerkom. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’ Zet de aardappelen opzij.
Etape 2 /5
Week de cashewnoten 30 minuten lang in een kleine kom met warm water.
Etape 3 /5
Vervang het stoommandje door het Ultrablade-mes. Voeg de witte bonen, sojamelk, cashewnoten, look, citroensap, azijn en zout en peper toe. Vergrendel het deksel met de stop en druk op ‘Start’
Etape 4 /5
Was de pepers en snij ze in kleine blokjes. Schil de ui en snij hem in schijfjes. Snij de augurken in schijfjes.
Etape 5 /5
Meng alle ingrediënten en de saus in een kom. Besprenkel net voor het opdienen met bieslook.