Vegetarische pizza - Recette Easy Fry XL Surface | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Vegetarische pizza

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 25min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    10min
  • Repos
    0min

Ingrédients

2 personen

  • 1 Pizzadeeg

  • 10 g Bloem

  • 80 g Tomatensaus

  • 100 g Kerstomaat

  • 100 g Champignon

  • 1 reepje Courgette

  • 1 Paprika

  • 100 g Artisjokhart

  • 125 g Geraspte kaas

  • 1 el Extra vierge olijfolie

  • Zout en peper

  • Basilicumblaadjes

Préparation

Etape 1 /6

Bestuif de bodem van de kom met bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.

  • 1 Pizzadeeg
  • 10g Bloem

Etape 2 /6

Verdeel de tomatensaus over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte kaas gelijkmatig over de tomatensaus. Leg de kerstomaatjes, champignonplakjes, courgetteplakjes, paprikareepjes en kwartjes artisjokhart netjes op de kaas. Sprenkel wat olijfolie over de toppings en breng op smaak met zout en peper.

  • 80g Tomatensaus
  • 100g Kerstomaat
  • 100g Champignon
  • 1reepje Courgette
  • 1 Paprika
  • 100g Artisjokhart
  • 125g Geraspte kaas
  • 1el Extra vierge olijfolie

Etape 3 /6

Start het kookproces.

Etape 4 /6

Houd de pizza tijdens het bakken in de gaten om er zo zeker van te zijn dat de groenten niet verbranden en dat het deeg wordt gebakken zoals jij dat wilt.

Etape 5 /6

Na het bakken kan je het apparaat openen door het handvat met beide handen vast te nemen. Haal de pizza er voorzichtig uit en laat hem een paar minuten rusten.

Etape 6 /6

Garneer de pizza met verse basilicumblaadjes voor een vleugje kleur en frisheid voordat je hem aansnijdt en serveert.

  • Basilicumblaadjes

Companions,Ustensils and accessoiries