- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Umamisalade van boerenkool
Umamisalade van boerenkool
- Temps Total 12min
- 10min
Préparation - 2min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Robot cuiseur - 18 programmes - 7 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
100 g Boerenkool
1 tl Olijfolie
2 g Look
24 g Citroensap
3 cl Tahin
1 el Water
1 el Sojasaus
1 tl Sesamolie
0.5 tl Witte miso
1 snuifje Peper
30 g Pijnboompitten
20 g Pompoenpitten
20 g Rozijnen
20 g Gemoute gist
Accessoires
Minimengkom
Préparation
Etape 1 /4
Maak de boerenkoolbladeren schoon met water en droog ze. Verwijder het steeltje en de centrale nerf. Snijd de bladeren vervolgens in stukken. Doe de bladeren in een kom en wrijf ze 2 tot 3 minuten in met olijfolie zodat ze soepel worden.
Etape 2 /4
Plaats de mini kom met het mes in de grote kom van de keukenmachine. Doe de gepelde look in de kom. Sluit de mini kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /4
Duw de look naar de bodem van de mini kom met een spatel. Voeg het citroensap, de tahin, het water, de sojasaus, de sesamolie, de witte miso en de peper toe. Sluit het deksel van de keukenmachine en druk op 'Start'.
Etape 4 /4
Giet de vinaigrette over de boerenkool en meng goed. Voeg de pijnboompitten, de pompoenpitten, de rozijnen en de gemoute gist toe. Meng en dien meteen op.
