- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Spongecake
Spongecake
- Temps Total 30min
- 10min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (19)
i-Companion Touch XL HF935110 Robot cuiseur - 12 programmes - 9 accessoires Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
3 Eieren
30 g Bruine suiker
5 cl Melk
4 cl Olie
100 g Gezoete gecondenseerde melk
5 g Vanillearoma
110 g T45-meel
8 g Bakpoeder
110 g Bruine suiker
125 g Vloeibare room 30% VG
40 g Boter
Water
Accessoires
Menger Klopper Stoom- accessoire
Préparation
Etape 1 /10
Doe de bruine suiker, de room en de boter in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 2 /10
Druk opnieuw op 'Start'.
Etape 3 /10
Doe de saus in een kommetje.
Etape 4 /10
Maak de kom van de keukenmachine schoon en bevestig de garde. Doe de eieren, de bruine suiker, de melk, de olie, de geconcentreerde melk en het vanillearoma in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /10
Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Open na de pieptoon het deksel om de randen te schrapen.
Etape 6 /10
Doe het deeg in 6 ovenschaaltjes van 8,5 cm.
Etape 7 /10
Maak de kom van de keukenmachine schoon en giet 0,7 l warm water in de keukenmachine zonder accessoires.
Etape 8 /10
Sluit het deksel zonder de vulstop. Plaats de externe stoomkoker. Plaats de ovenschaaltjes en druk op 'Start'.
Etape 9 /10
Haal de cakejes uit de schaaltjes met een pannenlap.
Etape 10 /10
Leg op een bord en overgiet met de saus.