Soesjes met zalmmousse - Recette Companion | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Soesjes met zalmmousse

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 32min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    47min
  • Repos
    30min

Ingrédients

8 personen

  • 720 g Zalmmoten

  • 1 CŒUR DE BOUILLON® MAGGI® Gevogelte

  • 1 Zeste van citroen

  • 100 g Plattekaas 40% vetgehalte natuur

  • 4 Eieren

  • 1 blokje Bouillon KUB DUO® groenten en tuinkruiden MAGGI

  • 80 g Boter

  • 150 g Bloem

  • 25 cl Water

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes
  • Ultrablade hakmes
    Ultrablade hakmes

Préparation

Etape 1 /12

Verwarm de oven voor op 180°C (Th.6) op boven- en onderwarmte.

Etape 2 /12

Doe het water, de boter en een half verkruimeld bouillonblokje in de kom van de keukenmachine met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 1blokje Bouillon KUB DUO® groenten en tuinkruiden MAGGI
  • 80g Boter
  • 25cl Water
  • Kneed- & hakmes

Etape 3 /12

Voeg het meel toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g Bloem
  • Kneed- & hakmes

Etape 4 /12

Druk opnieuw op 'Start'. Voeg om de minuut de eieren één voor één toe.

  • 4 Eieren
  • Kneed- & hakmes

Etape 5 /12

Laat goed afkoelen.

Etape 6 /12

Maak soesjes op een ovenplaat met bakpapier.

Etape 7 /12

Strooi er de rest van de verkruimelde bouillon over. Zet 30 minuten in de oven.

  • 1blokje Bouillon KUB DUO® groenten en tuinkruiden MAGGI

Etape 8 /12

Vervang het kneed-/breekmes door het Ultrablade-hakmes. Voeg de zalm en de capsule toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 720g Zalmmoten
  • 1 CŒUR DE BOUILLON® MAGGI® Gevogelte
  • Ultrablade hakmes

Etape 9 /12

Druk opnieuw op 'Start'.

  • Ultrablade hakmes

Etape 10 /12

Voeg de roomkaas en de citroenzeste toe. Sluit het deksel en klik op 'Start'.

  • 1 Zeste van citroen
  • 100g Plattekaas 40% vetgehalte natuur
  • Ultrablade hakmes

Etape 11 /12

Laat 30 minuten afkoelen in de koelkast.

Etape 12 /12

Vul de soesjes met de zalmmousse.

Companions,Ustensils and accessoiries