Runderspiesjes met teriyakisaus - Recette Easy Fry XL Surface | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Runderspiesjes met teriyakisaus

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 28min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    8min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 300 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)

  • 18 reepje Rundscarpaccio

  • 10 cl Sojasaus

  • 6 el Honing

  • 10 cl Teriyakisaus

  • Houten spiesen

Préparation

Etape 1 /5

Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de 12 spiesjes en omring ze met de carpaccio. Meng de sojasaus met de honing en laat de kebabspiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.

  • 300g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
  • 18reepje Rundscarpaccio
  • 10cl Sojasaus
  • 6el Honing
  • Houten spiesen

Etape 2 /5

Plaats de spiesjes in het apparaat. Start het kookproces.

Etape 3 /5

Draai de spiesen halverwege het kookproces om.

Etape 4 /5

Verwarm ondertussen de teriyakisaus in een klein steelpannetje of in de magnetron.

  • 10cl Teriyakisaus

Etape 5 /5

Neem de handgreep met beide handen vast en open het apparaat om de spiesen eruit te halen. Bestrijk ze met de teriyakisaus. Laat het smaken!

Companions,Ustensils and accessoiries