- Accueil
- Trouver une idée recette
- Toutes nos recettes
- Risotto met noten, spekblokjes en gorgonzola
Risotto met noten, spekblokjes en gorgonzola
- Temps Total 44min
- 15min
Préparation - 29min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Robot cuiseur - 17 programmes - 8 accessoires - Balance intégrée Companion Pro HF850810 Robot cuiseur - 12 programmes - 6 accessoires Companion XL HF840110 Robot cuiseur - 12 programmes - 7 accessoires COMPANION HF800 Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
250 g Risottorijst
1 pak Spekreepjes van HERTA
110 g Ajuin
3 g Look
20 g Gevogeltebouillon
60 cl Water
5 cl Witte wijn
2 cl Olijfolie
100 g Gorgonzola
50 g Walnoten
20 bladje Basilicum
Zout
Peper
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Préparation
Etape 1 /6
Los de bouillon in een apart kommetje op in water.
Etape 2 /6
Doe de gepelde en in acht stukjes gesneden ui en de gepelde look in de mengkom van de keukenmachine en bevestig het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 3 /6
Vervang het hakmes door de menger. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel zonder de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 4 /6
Voeg de rijst, de witte wijn, de verdunde bouillon en de spekblokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Etape 5 /6
Voeg de grofgehakte hazelnoten en de gorgonzola toe. Proef of de kruiding goed is.
Etape 6 /6
Giet in een schaal en bestrooi met gehakte bieslook. Dien meteen op.