Revani - Recette EASY FRY & GRILL 2 in 1 MECHANICAL | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Revani

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    40min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 450 g Caster sugar

  • 45 cl Water

  • 0.5 Lemons (peel and zest)

  • 1 stokje Cinnamon stick

  • 1 el Tbsp liquid honey

  • 4 Eggs

  • 110 g Caster sugar

  • 1 tl Tsp liquid vanilla extract

  • 125 g Melted butter

  • 100 g Fine semolina

  • 100 g Flour

  • 10 g Baking powder (about 1 tbsp)

  • 0.5 Lemons (zest)

  • 80 g Crushed pistachios

Préparation

Etape 1 /8

Begin met het bereiden van de siroop, zodat deze de tijd heeft om af te koelen. Meng in een steelpan het water en de suiker en voeg dan de citroenschil, kaneel en honing toe. Breng aan de kook, zet dan het vuur laag en laat ongeveer 10 minuten sudderen. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  • 450g Caster sugar
  • 45cl Water
  • 0.5 Lemons (peel and zest)
  • 1stokje Cinnamon stick
  • 1el Tbsp liquid honey

Etape 2 /8

Klop in een keukenmachine of met een elektrische mixer de eieren en suiker ongeveer 5 minuten samen. Het mengsel moet wit en schuimig worden, met een luchtige, lichte consistentie.

  • 4 Eggs
  • 110g Caster sugar

Etape 3 /8

Voeg geleidelijk de gesmolten boter (niet te heet) en de vloeibare vanille toe terwijl je blijft kloppen.

  • 1tl Tsp liquid vanilla extract
  • 125g Melted butter

Etape 4 /8

Zeef het fijne griesmeel, de bloem en het bakpoeder. Meng goed. Voeg ze met een spatel voorzichtig toe aan het ei-suikermengsel, tot je en glad beslag krijgt.

  • 100g Fine semolina
  • 100g Flour
  • 10g Baking powder (about 1 tbsp)

Etape 5 /8

Vet een cakevorm van 18 cm in en giet het beslag erin.

Etape 6 /8

Plaats het blik in de Easy Fry met de plaat. Begin met bakken.

Etape 7 /8

Controleer met de punt van een mes. Het moet er droog uitkomen. Giet de afgekoelde siroop gelijkmatig over de warme cake en zorg dat het goed intrekt. Laat de cake de siroop absorberen en volledig afkoelen.

Etape 8 /8

Garneer voor het serveren met de gehakte pistachenoten.

  • 80g Crushed pistachios

Companions,Ustensils and accessoiries