Pizza margherita - Recette Kitchen Machines Touch/Touch + | Moulinex
Moulinex
Recette de Moulinex

Pizza margherita

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 45min
  • Préparation
    5min
  • Cuisson
    20min
  • Repos
    20min

Ingrédients

8 personen

  • 1 pizzadeeg

  • 4 teentjes knoflook

  • 4 el olijfolie

  • 1000 g Tomaten in eigen nat

  • 3 el suiker

  • 1.5 tl Provençaalse kruiden

  • 1.5 el balsamicoazijn

  • 100 g mozzarella

Préparation

Etape 1 /8

Dit recept vereist een basisvoorbereiding: pizzadeeg. Heb je dat gedaan voordat je verder gaat met dit recept? Zo niet, kun je toegang krijgen tot het blok "Vereiste" door terug te keren naar het hoofdscherm van de recept. Het duurt 2u15: 15min bereidingstijd en 2u rusttijd in de koelkast.

  • 1 pizzadeeg

Etape 2 /8

Leg het deeg op een werkblad met bloem. Rol het deeg tot een bol en laat 15-20 minuten staan.

Etape 3 /8

Hak de knoflook fijn. Verwarm de olijfolie en fruit de fijngehakte knoflook lichtjes in een stoofpan.

  • 4 teentjes knoflook
  • 4el olijfolie

Etape 4 /8

Doe de tomaten erbij en laat 5 tot 7 minuten sudderen op een laag vuur.

  • 1000g Tomaten in eigen nat

Etape 5 /8

Voeg de suiker, het zout, de azijn en de Provençaalse kruiden toe aan de tomaten.

  • 3el suiker
  • 1.5tl Provençaalse kruiden
  • 1.5el balsamicoazijn

Etape 6 /8

Rol het deeg met een deegrol uit tot een cirkel.

Etape 7 /8

Doe de tomatensaus op de pizza en bestrooi met mozzarella.

  • 100g mozzarella

Etape 8 /8

Bak 8 tot 12 minuten in de voorverwarmde oven op 250 graden.

Companions,Ustensils and accessoiries